Aesir Chronicles BREAKOUT videopeli

On Suuren Rotusodan aika! Feliinien sotaisa Matriarkaatti on varoittamatta kääntynyt vanhoja Caniiniliittolaisiaan vastaan tavoitteenaan luoda uusi kissojen johtama maailmanjärjestys. Matriarkaatin vangitsemana, Aesir Chronicles BREAKOUT- videopeli vie pelaajan syvälle Feliinijohtaja Skuldin Volusian yksityisen tutkimuskeskuksen synkkiin uumeniin. Tehtäväsi on siis koekaniinina (ei sanaleikkiä) paeta tästä pahaenteisestä lääkintälaitoksesta armottomassa ”BREAKOUT”- selviytymispelissä! Pelin päähahmoina toimivat prinssi Meru, sotilas Artika, kerjäläinen Rixli ja kauppias Tatl. Jokaisella heistä on myös oma ainutlaatuinen erikoiskykynsä kääntämään matsi edukseen.

Suositun Aasialaisen GO- strategialautapelin innoittamana haasta kilpailijasi vuoropohjaisissa matseissa! Ympärilläsi ovat muuttuvat säännöt, satunnaiset peliareenat ja vielä enemmän. Lukitse ja avaa ovia tai tuhoa ne kokonaan KorppiSyndikaatin kauppapaikasta ostamillasi räjähteillä! Pidä vain mielessäsi, sillä kuka ikinä saakaan toisen pelaajan satimeen erän lopussa voittaa pelin. Monipeli sisältää kattavan kymmentasoisen ranking-järjestelmän ja Lobby-alueen omistautuneemmalle haasteelle. Breakout on miljoonien kissakatsojien suosikki, joka jättää vain häviäjät kylmäksi.

Yksinkertaista, kyllä? Addiktoivaa? KYLLÄ!

Breakout Live on Volusia Genecaren sponsoroima.

Aesir Chronicles BREAKOUT videopeli – Moninpelin ominaisuudet & sisältö

  • Taitopohjainen ja kymmentasoinen Ranking-järjestelmä!
  • Osta erityisiä tähtipisteitä edetäksesi Rankingissä tai pelaa tiesi läpi!
  • Vuoropohjainen & taktinen pelattavuus!
  • Satunnaiset 3D -peliareenat!
  • Ranking-järjestelmä!
  • Ilmaispelattava!
  • Peli ankkuroituu suurempaan Aesir Chronicles- universumiin tulevalla minisarjakuvalla ”Aesir Chronicles Fates of Breakout”. Sarjakuvassa, joka tutkii neljän Aesir Chronicles Breakout- pelin päähahmon risteäviä kohtaloita alkaen osasta Aesir Chronicles: Fates of Breakout Volume 1 – ”Meru”

Aesir Chronicles Wikia!

Julkaisu: TBA