Skuld

Skuld Volusia on Matriarkaatin kehittyneen tieteen johtaja. Hän on pelottavan älykäs ja viekas nainen. Hänen tietotaitonsa mekaanisen suunnittelun alalla on vertaansa vailla. Hän on mestarillinen kemisti. Hänen suurin saavutuksensa on MUUPA – sarjan automatisoidut taistelurobotit. Vaikkakin hän viettääkin paljon ajastaan laboratoriossaan, hän ei osaltaan epäröi astua taistelukentälle “näytteiden” keruun niin vaatiessa.

Hän on suoraan vastuussa Feliinikansan teknologisesta ylivoimasta ja hyvinvoinnista, joskin monien Sauriani-,  ja Caniinihenkien kustannuksella. Julmuudestaan huolimatta hän jakaa salaperäisen, äidillisen yhteyden adoptiotyttäreensä Zisa Arceth – Saberioniin. Hän on Volusia – klaanin päällikkö ja näin yksi kolmestatoista Crestistä.

Valvoen “Breakout” – selvitytymispeliä yksityisessä lääkintälaitoksessaan, hän suunnittelee kehittävänsä sillä tuntemattomasta syystä Caniinien ja Saurianien taistelukykyä. Tämän hän saavuttaa arvioimalla monia sotavankejaan taistelukäyttöön kehitettyjä “parannuksiaan”, kuten exosiipiä ja kokeellista häiveteknologiaa varten. Johtaja Volusia kykenee puolustautumaan kyberneettisen häntänsä iskuilla.

Hänen hiuksensa ovat korpinmustat. Ne ovat latvoistaan sotkuiset ja ulottuvat hartioille. Vaatetus käsittää yhdistelmän kirurgin vaatekertaa, suojalaseja ja mekaanikon varusteita. Kädessään hänellä on mustat hansikkaat. Tämän silmät ovat kiiluvan keltaiset ja kehossa on sarja tuntomerkinomaisia mustia täpliä. Neljä näístä on oikeassa silmäkulmassa, neljä oikeassa poskipäässä ja neljä viimeistä kaulassa.

Skuld – Historia //

Hyökkäys Caniinisektorin hangaarikansille.
Hyökkäys Hangaarikansille.
Johtaja Volusia komentaa ryhmää feliinien asejoukkoja ajaessaan takaa pakenevia caniineja.
Skuld tutkii kaapattua Prinssi Merua
Lääkärintarkastus

Feliinijohtaja tutkii Prinssi Merua oppilaansa Zisan kanssa. Saurialaisprinssi on pakotettu osallistumaan Breakout-peliin taatakseen kansansa puolueettomuuden Suuressa Rotusodassa.

Aesir Chronicles Wikia!

Director Skuld render
Director Skuld 3D render

.