Caniini

Caniini – rotu on itäisen Jotunheimin valtakunnan kovaksikeitetty selviytyjien kansa. Heidät pakotettiin lähtemään kotimaastaan pakoon siellä raivoavaa salaperäistä ruttoa. Saavuttuaan kauas länteen, he etsivät avustusta Feliineiltä. Rukoillen apua Johtaja Skuldilta, hän myöntyi kehittämään heille väliaikaisen parannuskeinon. Luotuaan parantavan rokotteen, Caniinien annettiin sittemmin jäädä Vanaheimiin antamalla heille osa pääkaupunki Midgårdia uudeksi kodikseen. Pakolaiset alkoivat pian salassa kähveltää romua kasaamaan laivueen ilma – aluksia, mikäli heidän tarvitsisi koskaan lähteä.

Caniinit eivät ole luonnollisia sotilaita. Heiltä puuttuu myös kyky kehittyneen teknologian, kuten Mechien ja energia – aseiden valmistukseen. He tyytyvätkin useasti improvisoituihin kineettisiin aseisiin ja lopulta varastamaan tarvitsemansa.  Mitä Caniineilta puuttuu taidokkuudesta, he korvaavat sen silkkalla lukumääräisellä ylivoimalla ja sitkeydellään. He ovat synnynnäisiä romunkerääjiä ja omaavat kyvyn massatuottaa yksinkertaista kalustoaan lähes mistä tahansa tassuihin osuvasta. Se on heidän suurin vahvuutensa taistelussa Feliinien Matriarkaatin teknologista ylivoimaa ja sotakoneistoa vastaan. Esimerkkinä rodun sopeutumisesta toimivat halvat kuljetusaluksensa, jotka on sittemmin muokattu varhaisiksi sota-aluksiksi.

Rotu jakautuu useisiin alalajeihin. Suurikokoiset Ma’lanit ovat raskaan työn raatajia. Pienikokoiset Vul’pinit pärjäävät pienikokoisina tiedustelijoita ja teknikkoina. Ly’canit täyttävär raot jokapaikan sisseinä ja työntekijöinä.

Caniini – Historia //

Matriarkaatin joukkojen takaa – ajamina, Caniinit pakenevat joukolla Midgärdista.

Aesir Chronicles Wikia!