Caniini

Caniinit ovat on itäisen Jotunheimin valtakunnan kovaksikeitetty vaeltajakansa.

Caniinit eivät ole luonnollisia sotilaita, vaan luovia rakentajia. Heiltä puuttuu myös kyky kehittyneen teknologian, kuten sotamechien ja energia – aseiden valmistukseen. He tyytyvätkin useasti improvisoituihin kineettisiin aseisiin ja lopulta varastamaan tarvitsemansa.  Mitä caniineilta puuttuu taidokkuudesta, he korvaavat sen silkalla lukumääräisellä ylivoimalla ja sitkeydellään. He ovat synnynnäisiä romunkerääjiä ja omaavat kyvyn massatuottaa yksinkertaista kalustoaan lähes mistä tahansa tassuihin osuvasta aineksesta. Se on heidän suurin vahvuutensa taistelussa feliinien matriarkaatin teknologista ylivoimaa ja organisoitua sotakoneistoa vastaan. Esimerkkinä rodun sopeutumisesta toimivat halvat, romusta kyhätyt kuljetusalukset.

Rotu jakautuu useisiin päälajeihin. Suurikokoiset Basaalit ovat raskaan työn raatajia. Pienikokoiset Vul’pinit pärjäävät pienikokoisina tiedustelijoina ja teknikkoina. Lupusit täyttävät raot jokapaikan sisseinä ja työntekijöinä.

// Historia – Caniini

Ennen suurta rotusotaa

Caniinikansa asuttaa Midgårdia paettuaan kotimaastaan siellä raivoavaa salaperäistä ruttoa. Saavuttuaan kauas länteen he etsivät avustusta Vanaheimin feliineiltä. Rukoillen apua johtaja Skuldilta, hän myöntyi kehittämään heille väliaikaisen parannuskeinon. Luotuaan parantavan rokotteen, caniinien annettiin sittemmin jäädä antamalla heille osa pääkaupunki Midgårdia uudeksi kodikseen. Pakolaiset alkoivatkin pian kähveltää romua kasaamaan laivueen ilma – aluksia, mikäli heidän tarvitsisi koskaan lähteä.

Suuri Rotusota

Midgårdin Taistelu

Matriarkaatin joukkojen takaa-ajamina, caniinit pakenevat Midgärdista tehtävänään löytää uusi kohti ja aloittaa uusi elämä. Päämääränään näillä pakolaisilla on Jotunheimin vuoristomaa sekä Jarnvidrin Rautametsät.