Feliini

Feliinit, tai Felit ovat ylpeä, sodankäynnille ja edistykselle geeneiltään omistautunut soturirotu. He suosivat erityisesti huippukehittynytttä teknologiaa ja täydellistä tarkkuusyötä. Feliinirotu käsittää määrän pienempiä alaryhmiä tai kantoja. Ne ovat raakaan voimaan tukeutuvat Smilodonit, sotavoimien selkärangan muodostavat Pantterit ja vikkelät Gebardit. Vaikkakin suojeleva omaa rotuaan kohden, moni feliini on silti kääntänyt tukensa Kristallivartioston Aesir- jumalrotua palvoviin kultisteihin. Kristallivartioston feliinit ovat sittemmin aloittaneet sissisodan matriarkan lojalisteja vastaan.

Muiden kansojen ylenkatsominen virtaa syvällä feliinien veressä, enemmänkin rodullisena ominaisuutena kuin mielen valintana. Feliinien sisäinen ylivertaisuuden vaisto ja heltymätön täydellisyyden etsintä johtaa heidät usein aliarvioimaan vastustajansa, ollen kuitenkin samalla syy menestyksekkään lajinsa imagoon. Tämä nerokas mielenkuva on myös ajava voima rotunsa menestykekkäästä, vaikkakin laajentumishaluisesta imagosta. Ekonomisesti, yhdistetty Felien mahti muodostaa planeetan vahvimman ekonomian, painottaen vahvoja yhtiökokonaisuuksia.

// Historia – Feliini

Ennen suurta rotusotaa

Suuri rotusota

Feliinikansa vapautuu Aesir-rodun ikeestä. Tämä saattaa valloilleen maailmanlaajuisen, suurena rotusotana tunnetun yhteenoton.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!