Spelheimin Kuriirialus

Spelheimin Kuriirialus, tai Shu – luokan Kuriirialus on Spelheimin kuninkaallisen perheen käytössä oleva ilma-alus. Se yhdistelee sulavia esteettisia linjoja sekä saurianeille tyypillistä vihreä nja kullan väritystään, ollen näin välittömästi tunnistettavissa kuuluisasta ibislajin kädentaidosta.

Kuriialuksen miehistönä toimii kaksi pilottia keulassa olevassa komentohytissä. Aluksessa on pari moottorikehtoja, yksi kussakin siivessä. Toisin kuin caniini -, tai feliinialukset, Sku – luokkka käyttää kristallien sijaan nestemäistä polttoainetta aluksen energiaytimen voimanlähteenä.

Aluksella on kahden hengen miehistö ja tilaa kymmenen matkustajan hoville. Aluksen takaosassa on yksityinen kabiini, joka on varattu erityisesti matkustavalle kuningattarelle tai prinssille. Aluksen luonteesta riippuen ainakin yksi on jatkuvasti telakoituna Wadjetin kuninkaalliseen palatsin laskeutumistasanteelle tehtävää odottaen.

// Historia – Spelheimin Kuriirialus

Suuri rotusota

Spelheim Courier Ship arrives on Midgård

Tämän tyyppinen alus, nimeltään Valopilari oli prinssi Merun käytössä tämän epäonnistuneessa tehtävässä Midgårdiin Suuren Rotusodan syttymishetkellä.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!