Spelheimin Kuriirialus

Spelheimin Kuriirialus, tai Shu – luokan Kuriirialus on Spelheimin kuninkaallisen perheen käytössä oleva ilma-alus. Se yhdistelee sulavia esteettisia linjoja sekä Saurianeille tyypillistä vihreä ja kullan väritystään, ollen näin välittömästi tunnistettavissa kuuluisasta ibis – lajin kädentaidosta.

Kuriialuksen miehistönä toimii kaksi pilottia keulassa olevassa komentohytissä. Aluksessa on pari moottorikehtoja, yksi kussakin siivessä. Toisin kuin Caniini -, tai Feliinialukset, Sku – luokkka käyttää nestemäistä polttoainetta Kristallien sijaan aluksen energiaytimen voimanlähteenä.

Aluksella on kahden hengen miehistö ja tilaa kymmenen matkustajan hoville. Aluksen takaosassa on yksityinen kabiini, joka on varattu matkustavalle Kuningattarelle tai Prinssille. Aluksen luonteesta riippuen se on useasti telakoituna Wadjetin Kuninkaalliseen palatsiin.

// Spelheimin Kuriirialus – Historia

Tämän tyyppinen alus, nimeltään Valopilari oli Prinssi Merun tämän käytössä epäonnistuneessa tehtävässä Matriarkaatin pääkaupunki Midgårdiin Suuren Rotusodan syttymishetkellä.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia

Spelheim Courier Ship arrives on Midgård
Prinssi Meru saapuu Midgårdiin