Saurian Dynastia

Saurian Dynastia käsittää keski-Thyran Spelheimin autiomaasta ja sen etelärajan soisilta metsämailta kotoisin olevan lintu-, ja liskomaisen kiertolaiskansan Ibis-, Nagai-, ja Scaali– heimot. Virallisena sateenvarjoterminä Saurian Dynastia käsittää kaikki kolme alalajia, vaikka jokainen heistä pitääkin omaa rotuaan ainoana oikeana ”Dynastiana”

Kilpailu jakautuneen ryhmittymän johdosta on kovaa, mutta ibiskuningatar Qetesh on kuitenkin onnistunut saavuttamaan tietynlaisen diplomaattisen ’arvojohtajan’ maineen. Äänen, jota hyvin monet eri saurianit kuuntelevat, vaikka eivät tätä viralliseksi johtajakseen tunnustaisikaan.

Toisin kuin Feliinien Matriarkaatilla, Saurian Dynastialla ei ole vakituista armeijaa. He luottavat järjestyksenpidossa sen sijaan asutuskeskuksien omiin turvaajiin ja syrjäseutujen samoojiin. Spelheimin hyvin koulutetun kuninkaallisen kaartin pääasiallinen tehtävä on hallitsijaperheen suojeleminen, jättäen vähän tehtävää sen virallisten velvollisuuksien ulkopuolelle .

// Historia – Saurian Dynastia

Ennen suurta rotusotaa

Ennen sotaa Saurianien muodostama löyhä liittouma eli sopusoinnussa ja kultaisena keskitienä feliinien ja caniinien muodostamien ideologisten ääripäide välissä. Erikoistuen diplomatiaan ja taiteeseen, sen suurinta erikoisalaa olivat kuitenkin esteettisesti vaikuttavat, taitavan ibis-linturodun rakentamat ilma-alukset.

Suuri rotusota

Jouduttuaan Koalition ja Matriarkaatin välisen sodan keskelle, Dynastia joutuu myös diplomaattisen painostuksen kohteeksi ja valitsemaan siten tiukan liittoutumattomuuden polun.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!