Caniinien Koalitio

Caniinien Koalitio on Feliinejä vastaan taisteleva kapinallisryhmittymä. Ryhmä johtaa Odin ja hänen lähin luutnanttinsa Loki. He ovat alakynnessä Feliinien murskaavaa tulivoimaa ja asiantuntemusta vastaan. Ryhmä toimii Jotunheimin vuoristosta käsin. Caniinit ovat joutuneet turvautumaan näännytystaisteluun ja hyödyntämällä vaikeaa maastoa, sissisotaan kestääkseen Feliinien piirityksen. Epätavanomaisen sodankäynnin ohella Koalitio luottaa kevyen aseistuksen omaaviin, lukumääräisiin asejoukkoihinsa. Kapinalliset ovat keskenään eripuraisia ja taipuvaisia riitelyyn.

Ryhmältä puuttuu sotatehtaita. Sen vuoksi, he joko ostavatkin tarvitsemansa Raven Syndikaatilta tai yksinkertaisesti varastavat kehittyneemmät aseensa suoraan Feliineiltä. Vailla tarkoitukseen luotuja ilmavoimia, he käyttävät sen sijaan laivuetta aseistettuja kuljetusaluksia. He työstävät myös joukkoa palkkionmetsästästäjiä. Yhteisten univormujen puutteessa, lähin vastaava on sotaa edeltävä & suojeleva työasuste.

Caniinien Koalitio – Historia \\

Koalitio perustetaan Midgårdin Taistelun aikana. Varhainen liike on aseistettu varastetuilla Feliiniaseilla, kuten esimerkiksi MAR – A2 Pulssikivääreillä.

Kapina syntyy.
Varhainen Caniinien Vastarinta perustetaan.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!

Caniinien Koalitio - logo
Caniinien Koalitio