Kristallivartiosto

Kristallivartiosto on koko Thyran laajuisesti toimiva uskonnollinen kultti,  joka on vastuussa aesir-jumaliston Kagutsuchin, Tsukiyomin ja Hoorin palvonnan jatkuvasta ylläpidosta. Suorittaen erilaisia riittejä, julkisia sieluntoimituksia ja muita palveluita järjestö piilottaa näin salaisen agendansa muulta maailmalta. Ylläpitämällä aseistettua siipeä temppeliristeilijöitä ja muita aluksia, Kristallivartioston viimeinen tarkoitus on palauttaa järjestys maailmaan kansannousun uhatessa, keinolla millä hyvänsä. Vartiostoa johtaa Korkea Papitar- arvonimeä kantava henkilö. Suurin osa järjestöstä koostuu purppuraan vaatetukseen pukeutuneista Korkean Papittaren klooneista.

Vartiosto ylläpitää Thyran halki monia julkisia ja salaisia pyhättöjä Spelheimin aavikolta Fensalirin Ikirämeelle. Pyhätöt ovat yhteydessä toisiinsa bifrost- teleportaatioportaaleille. Järjestön Päätemppeliksi kutsun päämajan sijainti on muulle maailmalle tuntematon.

// Historia – Kristallivartiosto

Suuri rotusota

Midgårdin Taistelu

Kultistit joutuvat matriarkan lojalistien väijytykseen.

Matriarchate Civil Forces attack the Crystal Guard

Kultistien vahvistukset hyökkäävät Midgårdiin suuren rotusodan alussa, taistellen aseistautuneita feliinejä vastaan lähellä Andlangin Linnaketornia.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!