Midgård

Midgård on Feliinimatriarkaatin pääasiallinen valtakeskus ja pääkaupunki. Massiivisen Andlangin Linnaketornin dominoimana kaupunki levittäytyy silmänkantamattomiin aina feliinien kiiltävistä pilvenpiirtäjistä ulkosyrjän caniinisektorin montuille ja edelleen maan alle, unohdettuihin huoltotunneleihin ja jätekanaaleihin.

Kaupunki on rajattu neljään erilaiseen asuinympäristöön:

  • Sisäisin Hallintosektori pitää sisällään kaupunkin eliitin ja Andlangin Linnaketornin, matriarkan asunnon. Sen etuoikeutetut asukkaat voivat käytännöllisesti elää koko elämänsä astumatta kertaakaan ympäröivälle Liikesektorille tai vielä vähemmän ulkosyrjän caniinisektorille.
  • Hallintosektorin ympärillä kuhiseva Liikesektori käsittää suuren osan kaupungin liiketoiminnasta ja valtaosan feliiniasutuksesta. Vaikkakin hyvin mukava, normikansalaisen elämä siellä on hyvin ahdasta ja ”ekonomista”, sektorin tiukan asukaslukurajoituksen ja ylitehokkaan asuintilan käytön vuoksi.
  • Karanteenisektori Midgårdin ulkosyrjällä asuttaa kaupungin köyhän caniiniasutuksen. Eläen huonokuntoisten tukipilareiden ja improvisoitujen hökkeleiden sekoituksessa, ylikansoitettu caniinisektori on suurilta osin jätetty pitämään huolta itsestään.
  • Andlangin Linnaketorni on feliinieliitin tyysija ja lähes oma valtionsa. Nousten lähes pilviin, torni on yhtä aikaa maamerkki sekä feliinien läpitunkevan vallan tyysija.

Suojatakseen kaupunkia hyökkäykseltä, Midgård on ympäröity valtaisalla turvamuurilla. Muuri pitää koko pituudeltaan sisällään kaupungin huomattavan varuskunnan, telakka-asemia ja sarjan raskaita puolustusverkon tykkitorneja.

// Historia – Midgård

Ennen suurta rotusotaa

Ennen sotaa kaupunki oli maailman kaupankäynnin keskus, houkutellen sinne onnenonkijoita, kaupustelijoita ja työläisiä.

Suuri rotusota

Midgårdin Taistelu

Suuren Rotusodan aattona, Midgård muuttuu taistelukentäksi. Tuloksena on kolmiottelu hätäisesti organisoitujen Matriarkaatin siviilijoukkojen, caniinien orastavan vastarinnan ja Kristallivartioston kultistien välillä.