Midgård

Midgård on  Feliinimatriarkaatin pääasiallinen valtakeskus ja pääkaupunki. Massiivisen Andlangin Linnaketornin dominoimana kaupunki levittäytyy silmänkantamattomiin aina Feliininien kiiltävistä pilvenpiirtäjistä ulkosyrjän Caniinisektorin montuille ja edelleen maan alle, unohdettuihin huoltotunneleihin ja jätekanaaleihin.

Kaupunki on rajattu kolmeen erilaiseen asuinympäristöön:

  • Sisäisin Hallintosektori pitää sisällään kaupunkin eliitin ja Andlangin Linnaketornin, Matriarkan asunnon. Sen etuoikeutetut asukkaat voivat käytännöllisesti elää koko elämänsä astumatta kertaakaan ympäröivälle Liikesektorille tai vielä vähemmän ulkosyrjän Caniinisektorille.
  • Hallintosektorin ympärillä kuhiseva Liikesektori käsittää suuren osan kaupungin liiketoiminnasta ja valtaosan Feliiniasutuksesta. Vaikkakin hyvin mukava, normikansalaisen elämä siellä on hyvin ahdasta ja “ekonomista”, sektorin tiukan asukaslukurajoituksen ja ylitehokkaan asuintilan käytön vuoksi.
  • Karanteenisektori Midgårdin ulkosyrjällä asuttaa kaupungin köyhän Caniiniasutuksen. Eläen huonokuntoisten tukipilareiden ja improvisoitujen hökkeleiden sekoituksessa, ylikansoitettu Caniinisektori on suurilta osin jätetty pitämään huolta itsestään.

Suojatakseen kaupunkia hyökkäykseltä, Midgård on ympäröity valtaisalla turvamuurilla. Muuri pitää koko pituudeltaan sisällään suuren varuskunnan, telakka-asemia ja sarjan raskaita puolustusverkon tykkiasemia, jotka on suunniteltu kestämään ja tuhoamaan kaikki Matriarkaatin viholliset.

Midgård – Historia //

Midgårdin Taistelu

Suuren Rotusodan aattona, Midgård muuttuu taistelukentäksi hätäisesti organisoitujen Matriarkaatin siviilijoukkojen, caniinien orastavan vastarinnan ja Kristallivartioston kultistien välillä.

Aesir Chronicles Wikia!

Midgård
Midgård