Qetesh

Kuningatar Qetesh on prinssi Merun äiti sekä kuningas Ra’n kiivas kilpailija Saurian Dynastian herruudesta. Mutta toisin kuin haastajansa, hän on hyvin perehtynyt diplomatian tarpeeseen. Tietoinen feliinikansan vaikutusvallasta ja sen myötä puolueettomuuden tärkeydestä, hän on kuitenkin myös ajoittain taipuvainen osoittamaan hienovaraista uhmakkuutta ja ylpeyttä. Ylpeyttä, joka on ansainnut hänelle hiljaisen ’nyökkäyksen’ kollegaltaan, matriarkalta. Mainitsematta lisäksi tämän kuninkaallista pituutta. Kaikki tämä on haalinut tälle aseman liittoutumattomuuden äänenä.

Hänen vaatetuksensa käsittää hiekankeltaisen hihattoman puvun, jossa on hihna oikean olkapään yli. Vaatteessa on vyö, jossa roikkuu pieni pussi. Kuningattarella on käsivarsissaan kaksi kimaltavaa kultasolkea ja kruunu symboloimassa hänen kuninkaallista asemaansa. Toisin kuin pojallaan Merulla, hänellä ei ole siipiä. Qeteshin häntähöyhenet kasvavat viuhkamaiseen muodostelmaan aina tämän niskaan asti ja hänen silmäluomensa on koristeltu keltaisella värillä.

// Historia – Qetesh

Ennen suurta rotusotaa

Qetesh lähettää poikansa prinssi Merun Midgårdiin osallistumaan ”Freyan rakkauden kokoontumiseen” – jokavuotiseen diplomaattiseen vastaanottoon.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!