Tatl

Kiertävä, Jarnvidrin rautametsästä kotoisin oleva kauppias Tatl on tunnettu eksoottisesta kokoelmastaan kauppatavaraa ja syvistä liikeyhteyksistään Korppisyndikaatin kauppakiltaan. Ja kuten edellämainittu syndikaattikin, hän ylläpitää lainomaista julkisivua, kantaen vähän huolta kauppaamiensa esineiden alkuperästä. Viekas Nagai kuitenkin tuntee asiakkaansa ja osaa aina sepittää mukaansatempaavan tarinan kaikille myyntiartikkeleilleen.

Hän kantaa aina paljon myyntitavaraa useissa pusseissa ja salkuissa, jotka on aseteltu tämän kehon ympärille helposti esiin otettavaksi. Hänen vaatetuksen on räätälöity kuumia kelejä varten, sisältäen erilaisia ponchoja ja päähineitä pitämään autiomaan hiekan loitolla. Käsivarsissaan hänellä on yksinkertaiset renkaat. Vyötäröä peittää yksinkertainen shendyt-kiltti.

// Historia – Tatl

Ennen suurta rotusotaa

Tatl etsii kadonutta saurianien kruununkalleutta, Thothin Päähinettä. Kuultua huhuja, että artefakti on ibis-maanpakolaisen hallussa, hän matkustaa Midgårdiin nähdäkseen vilauksen tästä salaperäisestä vierailijasta.

Tatl saa uuden tehtävän ylemmältään, Czheevalta.

Tatl saapuu Midgårdiin tapaamaan kontaktiaan, Graytä.

Suuri rotusota

Kaksikko yrittää myydä aseita caniineille Midgårdin Taistelun aikana, huonolla menestyksellä.

Skuld tarjoaa aarteenmetsästäjän töitä vastineeksi osallistumisesta Breakout- ohjelmaan.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!