Andlang

Andlang on matriarkan asunto ja hallitsevan Feliinimatriarkaatin hallintokeskus. Myös linnaketorniksi kutsuttu pilvenpiirtäjä valvoo ympärilleen levittäytyvää Midgårdin kaupunkia sen korkeimmalta kohdalta. Andlang on kaupungin suurin maamerkki ja matriarkaatin vaikutusvallan näkyvin symboli.

Linnaketornin sisätilat käsittävät vastaanottotiloja, eliitin asuntoja sekä myös arvossapidettyjä julkisia palveluita. Näistä parhaana esimerkkinä toimii kuuluisa lääkintäkeskus ”Volusian Geenihoitola”. Palveluidensa ohella se kätkee sisäänsä myös matriarkaatin tärkeimmät salaisuudet, kuten johtaja Skuldin maanalaisen tutkimuslaboratorion. Laboratorio on myös viikoittaisen Breakout- selviytymispelin lähetyspaikka.

// Historia – Andlang

Ennen suurta rotusotaa

Linnaketorni emännöi jokavuotista ”Freyan rakkauden kokoontumista”. Kokoontuminen on foorumi, joka kutsuu maailmanjohtajat keskustelemaan diplomatiasta ja solmimaan kauppasopimuksia.

Suuri Rotusota

Midgårdin Taistelu

Kristallivartiosto iskee taistelun aikana Linnaketorniin yrittäessään takavarikoida Gungnirin Keihästä. Feliinien asejoukot onnistuvat kuitenkin torjumaan hyökkäyksen ja puhdistamaan tornin kultisteista.