MUUPA sarja

MUUPA sarja (Multiple-Utility Patrol Assault) on linjasto feliinien automatisoituja taisteludroneja. Johtaja Skuldin rakentamina, useita alustavia prototyyppejä otettiin käyttöön Midgårdin Taistelun aikana.

RynnäkköMUUPA prototyyppi.

RynnäkköMUUPA on Muupa- sarjan perusmalli, joka on suunniteltu taistelun tukemiseen ja takaa-ajoon. Varustettuna selkään sijoitetulla keskiraskaalla pulssikanuunalla, sen tarkoitus on iskeä vihollisen selustaan ja häiritä vihollisen orgaanisia joukkoja.

SiipiMUUPA prototyyppi.

SiipiMUUPAt ovat sarja lentäviä MUUPA – droneja. Koneita, jotka on luotu ilmavalvontaan, psykologiseen sodankäyntiin ja partiointiin tiheästi asutetuissa ympäristössä. Aseistamattomana ja taipuvaisena ylianalysoimaan ympäristöään, se on kuitenkin helposti hämättävissä yksinkertaisilla taktiikoilla.

Tripod Muupa Prototyyppi.

Tripodi-MUUPAT on suunniteltu toimimaan erityisesti vuoristoisen Jotunheimin vaikeita olosuhteita silmällä pitäen. Prototyyppi on aseistettu katetulla selkäpuolen plasma-granaatinheittimellä piirityksiä varten.

TiedusteluMUUPA Prototyyppi.

TiedusteluMUUPAT on kehitetty erityisesti soluttautumaan asutuskeskuksiin ja toimimaan vaarallisissa ympäristöissä. Pienen kokonsa ansiosta ne kykenevät liikkumaan ketterästi niin raunioissa kuin ilmastointikanavissa. Sotilaskäytön ohella sitä suosivat myös pelastustyöntekijät. Vaikka se onkin uhrattavissa, siihen on silti ohjelmoitu jonkin verran selviytymisviettiä. Vaikkakin lähes panssaroimaton ja helposti tuhottavissa, se kykenee silti puolustautumaan antamalla raajoistaan suuritehoisen energia-iskun ’lähentelijöille’.

// Historia – MUUPA sarja

Suuri rotusota

Midgårdin Taistelu

MUUPA sarjan prototyypit otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön Midgårdin Taistelun aikana.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!