Vanaheim

Feliinirodun kotimaa Vanaheim on laajalti tunnettu sen kauniista pastellitasangoista, valtavista kivimuodostelmistaan ja karttuen moninkertaisiksi säännöllisten ”kuumyrsky- ilmiöiden aikaan, luonnottoman rajuista ukkosmyrskyistää.

Vanaheimin pohjoisosassa vehreät tasangot vaihtuvat lopulta eristyneeseen Ratatoskrin laaksoon ja koilisessa Jotunheimin vuoristomaan juureen. Sen seesteistä maisemaa värittävät monet muinaiset temppelit, julkiset pyhätöt ja vanhat Aesir-rodun salaiset palvontapaikat. Monet Vanaheimin asutuskeskuksista on rakennettu suurten pöytäkivimuodostelmien päälle. Idässä vihreät tasangot päättyvät rannikon äkkijyrkkiin, hyökyaaltojen muokkaamiin kallionkielekkeisiin. Ratatoskriin toisella puolella on Thule, suljettu saari, joka on liitetty mantereeseen maasillalla. Lounainen Sorumin saari ei kuulu teknisesti Vanaheimiin, mutta on silti osa sen hallintoaluetta.

 

// Historia – Vanaheim

Suuri rotusota

Matriarkian vapauttaessa Thyran aesir-rodun vaikutusvallan alta, koko Vanaheim muuttuu taistelukentäksi. Feliinit nousevat kaikkialle valtakunnassa caniineja ja Kristallivartioston kultisteja vastaan.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!