Zisa

Zisa Ar’ceth – Saberion on Johtaja Skuldin naiivin uskollinen ja kohtelias oppilasnuori. Midgårdin Taistelin jälkeen Skuld adoptoi kodittoman Smilodonin henkilökohtaiseksi avustajakseen ja oppilaakseen, adoptiotyttärekseen. Hieman kömpelönä sapelihampaana tämän yritykset tehdä vaikutus ovat usein kuitenkin vähemmän-kuin onnistuneita, mutta silti syvän rehellisiä. Edellä mainitun ollen luonteenpiirre, jota hänen mestarinsa Skuld syvästi arvostaa. Hän myös ”paikkaa” Breakout – kilpailijat innokkaasti aina (enemmän tai vähemmän) takaisin kuntoon. Kotoisin Saberion- klaanille kuuluvasta pohjoisen Ratatoskrin Laaksosta, hän on luonnostaan sitkeä tyttö sen kovia sääoloja vastaan. Hän omaa näin myös kokoisekseen huomattavan kestävyyden ja kannalleen ominaisen fyysisen voiman.

Vaatetuksena hänellä on yksinkertainen hihaton panssariliivi ja suojeleva vyö. Reisillä on kaksi varustevyötä. Liivissä on näkyvä musta Matriarkaatin symboli. Hänen keskivartalonsa on paljaana ja paljastaa timmissä kunnossa olevat vatsalihakset. Hänen silmänsä ovat heterokromiset, oikean silmän ollessa vaalean ruskea ja oikean harmaa. Harmaata karvoitusta koristavat tummansiniset merkinnät poskipäissä, kaulassa ja käsivarsissa. Nuoren ikänsä vuoksi hänen sapelihampaansa ovat vielä suhteelllisen pienet. Hiukset ovat hyvin lyhyet ja hoitamattomat.

// Historia – Zisa

Suuri rotusota

Midgårdin Taistelu

Johtaja Skuld löytää orvoksi jääneen Smilodonin Midgårdin Taistelun jälkeen ja adoptoi hänet henkilökohtaiseksi avustajakseen.

 

Skuldin oppilaana hän tekee lähempää tuttavuutta Breakout- turnauksen kilpailijoihin.

Lue lisää – Aesir Chronicles Wikia!