Zisa

Zisa Arceth – Saberion on Johtaja Skuldin naiivin uskollinen ja kohtelias oppilasnuori sekä adoptiotytär. Hieman kömpelönä Sapelihampaana tämän yritykset tehdä vaikutus ovat usein vähemmän – kuin onnistuneita, mutta silti syvän rehellisiä. Ollen luonteenpiirre jota hänen mestarinsa, Skuld syvästi arvostaa. Hän myös “paikkaa” Breakout – kilpailijat innokkaasti aina (enemmän tai vähemmän) takaisin kuntoon. Kotoisin Saberion – klaanille kuuluvasta pohjoisen Ratatoskrin Laaksosta, hän on luonnostaan sitkeä tyttö sen kovia sääoloja vastaan. Hän omaa näin myös kokoisekseen huomattavan kestävyyden ja kannalleen ominaisen fyysisen voiman.

Vaatetuksena hänellä on yksinkertainen hihaton panssariliivi ja suojeleva vyö. Reisillä on kaksi varustevyötä. Liivissä on näkyvä musta Matriarkaatin symboli. Hänen keskivartalonsa on paljaana ja paljastaa timmissä kunnossa olevat vatsalihakset. Hänen silmänsä ovat heterokromiset, oikean silmän ollessa vaalean ruskea ja oikean harmaa. Harmaata karvoitusta koristavat tummansiniset merkinnät poskipäissä, kaulassa ja käsivarsissa. Nuoren ikänsä vuoksi hänen sapelihampaansa ovat vielä suhteelllisen pienet. Hiukset ovat hyvin lyhyet ja hoitamattomat.

Zisa – Historia \\

Johtaja Skuld löytää orvoksi jääneen Sapelihampaan Midgårdin Taistelun jälkeen ja adoptoi tämän palvelukseensa avustajakseen.

Skuldin oppilaana, hän tutustuu lähemmin Breakout Liven! tuleviin kilpailijoihin.

Aesir Chronicles Wikia!

Zisa render
Zisa render